Terrasse

Bygg og anlegg

Vår kompetanse deres trygghet

 

Vi er

Godkjent Våtroms Bedrift

se etter bedifter og ytterlige informasjon

www.ffv.no

 

Vi sammarbeider med de største leverandøre

i markede. Å kan derfor levere dere kvalitet

til en meget god pris.

Terrassetekking

 

 

BSE Entreprenør As tilbyr autoriserte montører for tekking av terrasse som sikrer et vanntett og estetisk flott resultat.

 

Protans terrassesystem egner seg spesielt godt der det er lave dørterskler som krever lavt byggende løsninger, der det stilles krav til lav vekt på terrassen og der man ønsker et enkelt renhold.

 

Vi tilbyr godt opplærte og godkjente montører som sikrer at terrassemembranene monteres faglig korrekt. All sveising foregår med varmluft og representerer derfor ingen risiko for brann.

 

Protan terrassebelegg kan rengjøres på samme måte som et innendørs gulv og krever ikke spesielt vedlikehold utover dette. Tekket av Protan Entreprise har det en forventet levetid er opptil 30 år avhengig av slitasjegrad.

 

Protan Eksponert terrassebelegg

Protan terrassebelegg legges som et eksponert, synlig gulvbelegg og brukes på utendørs terrasser hvor det er jevne og stabile underlag. Belegget fungerer som både vanntettings- og slitelag i ett og samme sjikt. Det er beregnet for direkte gangtrafikk og normal bruk av terrassen. Belegget har en overflatestruktur som ved siden av å gi en god friksjon også gir et bra utseende. Protan terrassebelegg er spesialutviklet for nordisk klima og er testet og dokumentert.

 

Protan Tildekket terrassesystem

Membranen kan legges på både isolerte og uisolerte dekker, det vil si direkte på den bærende konstruksjon eller i kombinasjon med isolering. Avhengig av hvilken løsning som velges vil det være behov for enten egne beskyttelseslag eller spesialprodukter som lim og fugemasser for en god og varig løsning.

 

 

Kontakt informasjon

Du er velkommen til en uforbeholden samtale med oss

 

BSE Entreprenør As

Ulvenveien 83

0581 Oslo

Telefon 97 91 33 29

 

 

Generelt

Vi utfører også andre typer rehabilitering, bygg og anleggstjenester.

 

Vi utføre også andre typer rehabilitering, bygg og anleggstjenester. Når det gjelder bad og våtrom så er vi en total entreprenør. Vi legger også membran på våtrom og terrasser.Ta kontakt med oss for en uforbeholden samtale. Hvis det er behov for en befaring så ring oss for en avtale. Dette utføres fortrinsvis mellom kl.08.30 til 15.00