Membran

Bygg og anlegg

Vår kompetanse deres trygghet

 

Vi er

Godkjent Våtroms Bedrift

se etter bedifter og ytterlige informasjon

www.ffv.no

 

Vi sammarbeider med de største leverandøre

i markede. Å kan derfor levere dere kvalitet

til en meget god pris.

Membran

 

 

BSE Entreprenør As tilbyr autoriserte montører for tekking av våtrom. De er grundig opplært og godkjent av Protan, og sikrer at våtroms-membraner blir lagt faglig korrekt med høy presisjon og et vanntett resultat.

 

Fukt er den vanligste årsaken til skade på bygninger enn noe annet. Skader som følge av lekkasje og fukt koster eiere og samfunnet flere milliarder kroner hvert år. I tillegg til kostnadene kommer helseproblemene forårsaket av bakterie- og soppvekst i bygningsmaterialer.

 

Baderoms Spesialistene As sikrer rask fremdrift ved tekking av våtrom, både i nybygg og ved rehabilitering. Våre montører legger hele våtroms-membranen i en operasjon, det krever ingen tørketid i etterkant. Vi tilbyr også et bredt utvalg av prefabrikkerte detaljer til hjørner og gjennomføringer som bidrar til at jobben utføres raskere og med høy kvalitet. Våre montører bruker varmluftsveising for tekking av våtrom, noe som sikrer et vanntett resultat.

 

Kontakt informasjon

Du er velkommen til en uforbeholden samtale med oss

 

BSE Entreprenør As

Ulvenveien 83

0581 Oslo

Telefon 97 91 33 29

 

 

Generelt

Vi utfører også andre typer rehabilitering, bygg og anleggstjenester.

 

Vi utføre også andre typer rehabilitering, bygg og anleggstjenester. Når det gjelder bad og våtrom så er vi en total entreprenør. Vi legger også membran på våtrom og terrasser.Ta kontakt med oss for en uforbeholden samtale. Hvis det er behov for en befaring så ring oss for en avtale. Dette utføres fortrinsvis mellom kl.08.30 til 15.00