Brannisolering

Bygg og anlegg

Vår kompetanse deres trygghet

 

Vi er

kurset av GLAVA på brannisolering

 

Vi sammarbeider med de største leverandøre

i markede. Å kan derfor levere dere kvalitet

til en meget god pris.

Brannisolering

 

 

Brannsikring

Vi utfører brannsikringsarbeid av rør, kanal og kabelgjennomføringer samt isolasjon av stålkonstruksjoner på eiendommer og industribygg. Våre montører har gjennomgått kurs til å foreta nødvendige brannsikringsarbeider og følger opp at sikringen oppfyller gjeldende forskrifter.

 

Godkjente produkter

Vi benytter utelukkende godkjente og sertifiserte produkter fra Protecta og Glava. Alle våre leverandører leverer produkter med godkjente testresultater fra Sintef.

 

Rørgjennomføringer

Alle rørgjennomføringer som bryter et brannskille må Brannsikres med korrekt gjennomføringstetting. Våre eksperter i brannsikring følger nøye opp at det velges godkjente produkter i henhold til lover og forskrifter.

 

Stålkonstruksjoner

Alle stålkonstruksjoner som er en del av et brannskille må sikres enten med brannisolasjon eller brannmaling. Baderoms Spesialistene As utfører beregning av iso-tykkelse/malingtykkelse i henhold til de krav som er stilt ved produktets Sintefgodkjenning.

 

Vi hjelper deg

Målsettingen for Baderoms Spesialistene As er å finne den beste og billigste løsning for brannsikring innen gjeldende lover og forskrifter.

Kontakt informasjon

Du er velkommen til en uforbeholden samtale med oss

 

BSE Entreprenør As

Ulvenveien 83

0581 Oslo

Telefon 97 91 33 29

 

 

Generelt

Vi utfører også andre typer rehabilitering, bygg og anleggstjenester.

 

Vi utføre også andre typer rehabilitering, bygg og anleggstjenester. Når det gjelder bad og våtrom så er vi en total entreprenør. Vi legger også membran på våtrom og terrasser.Ta kontakt med oss for en uforbeholden samtale. Hvis det er behov for en befaring så ring oss for en avtale. Dette utføres fortrinsvis mellom kl.08.30 til 15.00